Λαπόρτα: «Δεν καταλαβαίνω τον Ντεμπελέ – Οριακά προλάβαμε τη συμφωνία με Ομπαμεγιάνγκ»

Λαπόρτα: «Δεν καταλαβαίνω τον Ντεμπελέ – Οριακά προλάβαμε τη συμφωνία με Ομπαμεγιάνγκ»

Ο Ζουάν Λαπόρτα σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον Ουσμάν Ντεμπελέ ενώ μίλησε και για τη συμφωνία με τον Ομπαμεγιάνγκ, που ολοκληρώθηκε στο τέλος της προθεσμίας.

Ο Ζουάν Λαπόρτα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο τέλος της μεταγραφικής προθεσμίας και να φέρει στη Βαρκελώνη τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όμως ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει τι γίνεται με το «βαρίδι» που ακούει στο όνομα Ντεμπελέ.

Ο πρόεδρος τον Μπλαουγκράνα αποκάλυψε πως ο Γάλλος είπε όχι ακόμα και σε καλή πρόταση της Premier League, σε μια κίνηση που αδυνατεί ο ίδιος να ερμηνεύσει, ενώ είπε πως η συμφωνία με τον πρώην επιθετικό της Άρσεναλ ολαοκληρώθηκε κυριολεκτικά «at the buzzer».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προτείναμε στον Ντεμπελέ ανανέωση κάνοντας μια πολύ καλή προσφορά. Αργότερα αποδείχτηκε πως εκείνος ήθελε περισσότερα χρήματα. Του είπαμε πως θέλουμε να τον κρατήσουμε, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Του παρουσιάσαμε δύο προτάσεις που μας ήρθαν και ήταν καλές, αλλά μείναμε έκπληκτοι που δεν είπε το ναι. Η τελευταία πρόταση ήταν από την Αγγλία, αλλά δεν ήθελε να πάει, προτίμησε να μείνει εδώ για άλλους έξι μήνες.

Αυτό που έγινε δεν είναι καλό για κανέναν, ούτε για τον ίδιο ούτε για την ομάδα. Είναι μια στάση που δεν είναι εύκολο να καταλάβω. Ο Τσάβι δουλεύει με γνώμονα και την επόμενη σεζόν. Πιστεύουμε πως ο Ντεμπελέ έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο ατζέντης του. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας μας.

Τα τελευταία έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομπαμεγιάνγκ έφτασαν ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Αν όλα πάνε καλά, θα τον παρουσιάσουμε ως το τέλος της εβδομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ