Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2: Μπάρτσα από τα… παλιά, πήρε το ντέρμπι και έπιασε τετράδα! (4-2)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2: Μπάρτσα από τα… παλιά, πήρε το ντέρμπι και έπιασε τετράδα! (4-2)

Σε ένα «τρελό» ντέρμπι στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι για φέτος και να επικρατήσει με 4-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της La Liga!

Μία Μπαρτσελόνα από τα… παλιά στο «Καμπ Νόου»! Στην καλύτερη τους εμφάνιση για φέτος, οι «μπλαουγκράνα» έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα από το… μέλλον, μετέτρεψαν σε «πάρτι» το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με την Ατλέτικο Μαδρίτης και επικράτησαν με 4-2 των «ροχιμπλάνκος», φτάνοντας σε μία τεράστια νίκη!

«Τρίποντο»… χρυσάφι για την ομάδα του Τσάβι που προσπέρασε την ομάδα της Μαδρίτης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας έτσι μετά από πολύ καιρό στις θέσεις του Champions League!

Προηγήθηκε νωρίς η Ατλέτικο, ωστόσο έχασε τον έλεγχο και ηττήθηκε εύκολα, πέφτοντας έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τους «μπλαουγκράνα».

Άνοιξε το σκορ η Ατλέτικο, πήρε «φωτιά» και το γύρισε η Μπαρτσελόνα

Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να ανοίξει το σκορ στη Βαρκελώνη. Σκόρερ ο Καράσκο. Ο Βέλγος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την άψογη πάσα του Σουάρες από τα δεξιά και με ένα άψογο τελείωμα στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν και έκανε το 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ωστόσο ήταν άμεση. Και όχι με έναν απλό τρόπο… Δύο λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, ο Ζόρντι Άλμπα σκόραρε ένα από τα γκολ της σεζόν και έφερε το ματς στα ίσια!

Ο Ντάνι Άλβες έκανε τη σέντρα και ο Ισπανός αριστερός μπακ έπιασε ένα απίθανο βολέ στον αέρα, αφήνοντας «άγαλμα» τον Όμπλακ που δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης!

Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς στο 21ο λεπτό με τον Γκάβι! Ο Ανταμά Τραορέ που έκανε τρομερό ντεμπούτο, σέντραρε από τα δεξιά και ο 17χρονος μέσος πήρε την κεφαλιά, σημειώνοντας το 2-1 για την Μπαρτσελόνα!

Κι όμως, οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, καθώς πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, κατάφεραν να βρουν και τρίτο τέρμα. Ο Αραούχο εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή του Όμπλακ και με ένα ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1 στο 43′.

Ο «τρελός» Ντάνι και η… συγγνμώμη του Σουάρες

Εξίσου ωραίο ήταν και το δεύτερο μέρος στο «Καμπ Νόου». Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντάνι Άλβες που έκανε τα… πάντα όλα! Ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα στην επιστροφή του στο «Καμπ Νόου» και με έναν… κεραυνό έκανε το 4-1 στο 49ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου!

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, η Ατλέτικο έβγαλε σφυγμό και μείωσε με τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός έκανε το 4-2, ωστόσο δεν πανηγύρισε και μάλιστα έκανε μία κίνηση προς τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, ζητώντας συγγνώμη. Μία εκπληκτική κίνηση που χειροκροτήθηκε από το «Καμπ Νόου».

Ο Άλβες ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του… κουβέντα και έβαλε από το… πουθενά την ομάδα του Σιμεόνε στο «κόλπο», όταν αποβλήθηκε στο 69ο λεπτό με απευθείας κόκκινη για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Καράσκο.

Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε και η Μπαρτσελόνα πήρε μία σπουδαία νίκη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Άλμπα, Άλβες, Πικέ, Μπούσκετς, Πέδρι (66’ Νίκο Γκονζάλες), Ντε Γιονγκ, Γκάβι (71’ Ντεστ), Τραορέ (61’ Ομπαμεγιάνγκ), Τόρες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο (46’ Bας), Χιμένες, Σάβιτς, Ερμόσο (54’ Ρεϊνίλντο), Κόκε (76’ Ερέρα), Καρασκό, Λεμάρ (54’ Κούνια), Ντε Πολ, Σουάρες, Φέλιξ (54’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ