Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 1-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και δυσκολεύθηκε απέναντι στην Γρανάδα,, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μάρκος Ασένσιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγχώθηκε για 74 λεπτά απέναντι στην Γρανάδα, όμως τελικά ο Μάρκος Ασένσιο της έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι οι Μερένχες διατήρησαν τη διαφορά που έχουν χτίσει απέναντι στη Σεβίλλη στους έξι βαθμούς, ανεβαίνοντας στους 53 πόντους, τη στιγμή που οι Σεβιγιάνοι έχουν 47. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Γρανάδα, παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 24 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Γρανάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν κατάφερε να μετατρέψει σε κάποιο τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρότι δεν είχαν πολύ την μπάλα στα πόδια τους, χτύπησαν στις αντεπιθέσεις, δίχως αποτέλεσμα και για εκείνους. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος, η «βασίλισσα» ήταν απολαυστική, πιέζοντας συνεχώς για να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε το προβάδισμα. Αυτό μπορεί να άργησε, παρά τις αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Μάρκος Ασένσιο στο 74ο λεπτό του αγώνα βρήκε δίχτυα και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία διατηρείται στην κορυφή και συνεχίζει να ονειρεύεται τον τίτλο.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μαρσέλο (84’ Νάτσο), Αλάμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (87’ Θεμπάγιος), Κρόος, Ίσκο, Καμαβινγκά (46’ Βαλβέρδε), Ίσκο (65’ Αζάρ), Ασένσιο, Ροδρίγο (65’ Γιόβιτς)  

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Χερμάν Σάντσεθ, Τόρέντε, Κίνι, Νέβα, Γκοναλόν, Μίγια (81’ Αρέθο), Πουέρτας, Ουζούνι (81’ Ροτσίνα), Κογιάδο, Σουάρεθ (62’ Μολίνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ