Μπαρτσελόνα: «Πονοκεφαλιάζει» ο Τσάβι με την απουσία του Άλβες

Μπαρτσελόνα: «Πονοκεφαλιάζει» ο Τσάβι με την απουσία του Άλβες

Ο Άλβες θα λείψει από το τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ λόγω της αποβολής του κόντρα στην Ατλέτικο και ο Τσάβι ψάχνει τρόπο να καλύψει το κενό του.

Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα στα 38 του χρόνια και παρά την θεωρητικά προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος για την ομάδα του Τσάβι.

Η αποβολή του όμως στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αφήνει τον Βραζιλιάνο άσο εκτός για τα επόμενα δύο ματς πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη συμπολίτισσα Εσπανιόλ (22:00).

Κάτι που έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στον προπονητή των «μπλαουγκράνα» ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα καλύψει το κενό του. Οι επιλογές ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport» είναι δύο.

Η πιο απλή έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Σερτζίνιο Ντέστ στο δεξί άκρο, με τον Αμερικανό όμως να μην έχει ικανοποιήσει τον Τσάβι με τη μέχρι τώρα απόδοσή του καθώς δεν έχει αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής του.

Αν δεν επιλεγεί λοιπόν αυτή η λύση, τότε πιθανότατα η Μπάρτσα θα παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα. Σε αυτή την περίπτωση οι τρεις στόπερ θα είναι οι Αραούχο, Πικέ και Άλμπα, με τους Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι και Νίκο να είναι στα χαφ.

Όσο για την επίθεση, εκεί πιθανότατα δεν θα υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο που ξεκίνησαν οι Τόρες, Τραορέ και Γκάβι, αν και υπάρχει και ο Ομπαμεγιάνγκ που διεκδικεί θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ