Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 4-0: Τσάβι, η Μπάρτσα σου…

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 4-0: Τσάβι, η Μπάρτσα σου…

Με την τέταρτη 4άρα της τον τελευταίο μήνα, η Μπαρτσελόνα του Τσάβι διέλυσε και την Μπιλμπάο (4-0) επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι επιστρέφει για τα καλά.

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει, είναι γεγονός! Πραγματοποιώντας (νέα) εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Τσάβι επικράτησε με 4-0 της Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου», έριξε 4άρα για τέταρτη φορά τον τελευταίο μήνα (Ατλέτικο, Βαλένθια, Νάπολι και Μπιλμπάο) κι έπιασε την Ατλέτικο στην τέταρτη θέση, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Οι Καταλανοί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, αλλά δεν έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Αφού απείλησαν ωστόσο στο 18ο λεπτό με τον Γκάβι να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι, άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 37′. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Πικέ πήρε την κεφαλιά, ο Σιμόν απέκρουσε, αλλά ο Γκαμπονέζος πήρε το ριμπάουντ για το 1-0 με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα ήταν ακόμη καλύτερη, έχασε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ σε τετ α τετ του Φεράν και το βρήκε τελικά στο 73′ με τρομερό σουτ του Ντεμπελέ πλάγια μέσα από την περιοχή. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πλέον φτερά στα πόδια τους και στο φινάλε πέτυχαν ακόμη δύο γκολ. Στο 90′ με κεφαλιά από ασίστ του Ντεμπελέ ο Λουκ Ντε Γιονγκ έκανε το 3-0 και στην τελευταία φάση του ματς ο Ντεπάι με προβολή έκανε και το 4-0 από νέα ασίστ του εξαιρετικού Ντεμπελέ.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Αραούχο, Ντεστ, Μπούσκετς (86’ Λουκ Ντε Γιονγκ), Πέδρι, Γκάβι (67’ Φ.Ντε Γιονγκ), Τραορέ (82’ Ντεπάι), Τόρες (67’ Ντεμπελέ), Ομπαμεγιάνγκ (86’ Νίκο Γκονζάλες)

Μπιλμπάο: Σιμόν, Μπαλενθιάγα, Γεράι (46’ Μαρτίνεθ), Λέκουε, Βιβιάν, Ραούλ Γκαρσία (46’ Σάνσετ), Βέσγα (67’ Ντάνι Γκαρσία), Βενσεδόρ, Θάραγα (67’ Ν.Ουίλιαμς), Βιγιαλίμπρε (77’ Ουίλιαμς), Σεράνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ