Κούμαν: «Δεν πήρα τον ίδιο χρόνο με Τσάβι, ο Λαπόρτα ήθελε να με ξεφορτωθεί»

Κούμαν: «Δεν πήρα τον ίδιο χρόνο με Τσάβι, ο Λαπόρτα ήθελε να με ξεφορτωθεί»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, για τον χρόνο που του δόθηκε, αλλά και για τον Λαπόρτα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έσπασε τη σιωπή του και μιλώντας Algemeen Dagblad εξέφρασε το παράπονό του για την Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως δεν είχε την ίδια πίστωση χρόνου που έχει ο Τσάβι.

«Δεν θα με δείτε στο Καμπ Νου, δεν μπορώ να το κάνω ακόμα. Με αυτόν τον πρόεδρο δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι δεν έγινε τίποτα. Δεν μου έδωσαν τον χρόνο που έδωσαν στον νέο προπονητή, τον Τσάβι. Είναι ακόμα στενάχωρο για μένα. Δούλευα με πολλούς τραυματισμούς. Τώρα ο Πέδρι είναι ξανά σε φόρμα και ο Ντεμπελέ»

«Δεν έγινε το κλικ μετά τις εκλογές. Έλειπε η απαραίτητη υποστήριξη από πάνω. Το σημαντικό δεν ήταν τα χρήματα για μένα. Ήθελα πολύ να να πετύχω ως προπονητής στην Μπαρτσελόνα, να κάνω ό,τι μπορούσα, αλλά κατάλαβα ότι ο Λαπόρτα ήθελε να με ξεφορτωθεί. Μού είπε χίλιες φορές (ο Λαπόρτα) ότι ο Τσάβι δεν θα είναι προπονητής, γιατί του έλειπε η εμπειρία».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, καθώς δήλωσε πως είναι οξύμωρο από τη μία ο σύλλογος να αφήνει τον Αργεντινό σταρ να φύγει λόγω οικονομικών δυσκολιών και από την άλλη απέκτησε τον Φεράν Τόρες, ξοδεύοντας 55 εκατ. ευρώ.

«Μετά από επιμονή της διοίκησης συμφώνησα με την αποχώρηση κάποιων παικτών για να βάλω σε τάξη τα οικονομικά. Αλλά όταν βλέπεις ότι φέρνουν κάποιον για 55 εκατομμύρια ευρώ λίγο αφότου άφησαν τον Λιονέλ να φύγει… τότε αναρωτιέσαι μήπως συνέβαινε κάτι άλλο. Γιατί έπρεπε να φύγει ο Μέσι;

Κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο και υπομονή από το διοικητικό συμβούλιο. Θα ήθελα κι εγώ αυτές τις μεταγραφές. Αλλά είμαι χαρούμενος για τον σύλλογο, αφού τα πράγματα πάνε καλύτερα τώρα, και για τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ