Ο Κουτίνιο «λάμπει» στο «Βίλα Παρκ» και… σπρώχνει τον Χαάλαντ στην Μπαρτσελόνα (pics, vids)

Ο Κουτίνιο «λάμπει» στο «Βίλα Παρκ» και… σπρώχνει τον Χαάλαντ στην Μπαρτσελόνα (pics, vids)

Ο Φιλίπε Κουτίνιο πρωταγωνιστεί στην Άστον Βίλα και δείχνει ξανά την ποιότητα του, την ώρα που στο «Καμπ Νόου» τρίβουν τα χέρια τους και βλέπουν το όνειρο… Χάαλαντ να παίρνει μορφή!

Ήταν να μην πατήσει το γκάζι! Ο Φιλίπε Κουτίνιο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στη Σαουθάμπτον. Με ένα γκολ και μια ασίστ, ο Βραζιλιάνος σταρ πήρε από το χέρι τους «χωριάτες» και συνέβαλε τα μέγιστα στο άνετο 4-0 της Άστον Βίλα, βγάζοντας και πάλι τον παλιό, καλό του εαυτό που ψάχνει τα τελευταία χρόνια.

Ο 28χρονος μοιάζει εντελώς μεταμορφωμένος στην Άστον Βίλα και ήδη έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε έξι γκολ στο πρωτάθλημα (3 γκολ και 3 ασίστ), έχοντας αγωνιστεί σε επτά αναμετρήσεις.
Και μάλιστα, όλα αυτά σε μόλις 521 λεπτά, που σημαίνει πως ο Κουτίνιο βάζει το… λιθαράκι του σε ένα γκολ ανά 87 λεπτά συμμετοχής!

Ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει κερδίσει ήδη τους ανθρώπους της Βίλα. Ήδη οι «χωριάτες» κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και φαίνεται πως σε αυτά βρίσκεται και ο «Κου»

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Άστον Βίλα με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν σε μια προαιρετική ρήτρα, η οποία κυμαίνεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό πολύ χαμηλότερο από τα 160 που «έσκασε» η Μπαρτσελόνα τον χειμώνα του 2017, ωστόσο είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να «καπαρώσει» αυτή τη στιγμή η ομάδα της Βαρκελώνης για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε… κατηφόρα εδώ και χρόνια.

Με τα τωρινά δεδομένα, η Άστον Βίλα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα και θα δώσει τα 40 εκατομμύρια στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους.
Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για το καλοκαίρι του 2022. Ένα καλοκαίρι που μπορεί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Ο Ζουάν Λαπόρτα και ο Τσάβι ωστόσο έχουν ήδη αποφασίσει. Ποιοτικές προσθήκες ελεύθερων και all in για τη «βόμβα»… Που ακούει φυσικά στο όνομα Έρλινγκ Χάαλαντ!

Οι «μπλαουγκράνα» κινούνται πολύ προσεκτικά και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να κάνουν σημαντικά βήματα προόδου στις υποθέσεις Κρίστενσεν και Κεσί. Μάλιστα, για τον Δανό στόπερ τα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν πως όλα έχουν ολοκληρωθεί και πως απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση του με ελεύθερη μεταγραφή.

Παράλληλα, κοντά φέρεται να βρίσκεται και ο Αθπιλικούετα ο οποίος μένει επίσης ελεύθερος από την Τσέλσι. Τι απομένει λοιπόν; Ο Χάαλαντ ο οποίος είναι και ο μεγάλος στόχος όλου του κλαμπ.

Όπως αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, την περασμένη Τρίτη, ο Τσάβι και ο Τζόρντι Κρόιφ «πέταξαν» στη Γερμανία και μίλησαν με τον ίδιο τον Χάαλαντ, παρουσιάζοντας του το πρότζεκτ που ετοιμάζουν.

Παράλληλα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ήδη οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζουν την πρόταση «βόμβα» που θα φτάσει μέχρι και τα 190 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Τσάβι από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στον Λαπόρτα πως ο Νορβηγός είναι ο μοναδικός του στόχος για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά τις φοβερές προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη, με τις αφίξεις των Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες και Τραορέ.

Φυσικά, καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να «παίξει» και η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Λαπόρτα με τον Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί την πλευρά του Νορβηγού σταρ.

Η πολύ καλή πορεία του Κουτίνιο έρχεται για να «δέσει» και να ανεβάσει περισσότερο τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Χάαλαντ, με τους «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζουν το… all in για τον 21χρονο φορ της Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ