Κρίστενσεν: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και υπογράφει πενταετές συμβόλαιο

Κρίστενσεν: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και υπογράφει πενταετές συμβόλαιο

Ο Αντρέας Κρίστενσεν πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπαρτσελόνα, καθώς αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως στο πρόσωπο του Αντρέας Κρίστενσεν βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στα μετόπισθεν για τα επόμενα χρόνια.

Οι μπλαουγκράνα το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει σε επαφές με τον 25χρονο Δανό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ώστε ο Αντρέας Κρίστενσεν να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Μάλιστα εντός της εβδομάδας ο Δανός αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ετήσιες αποδοχές του Κρίστενσεν θα αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Αντρέας Κρίστενσεν κατέγραψε 153 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ από το 2015 που αγωνίζεται έως και σήμερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ