Ανρί: «Πονούσα μέσα μου όταν πήγα στη Μπαρτσελόνα, αλλά η ψυχική υγεία ήταν ταμπού»

Ανρί: «Πονούσα μέσα μου όταν πήγα στη Μπαρτσελόνα, αλλά η ψυχική υγεία ήταν ταμπού»

Ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε όταν μετακόμισε από την Άρσεναλ στη Μπαρτσελόνα το 2007.

Η μεταγραφή του Τιερί Ανρί από την Άρσεναλ στη Μπαρτσελόνα το 2007, αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις της δεκαετίας.

Όσο δύσκολο, όμως, ήταν να τον αποχωριστεί το κοινό της Άρσεναλ, τόσο δύσκολα πέρασε και ο ίδιος στην πρώτη του σεζόν ως παίκτης των Μπλαουγκράνα.

Ο παλαίμαχος σταρ μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στο πρώτο του διάστημα στην Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα μάλιστα που είχε να αντιμετωπίσει τη «δοκιμασία» του διαζυγίου του με την πρώτη του σύζυγο, Κλερ Μέρι.

«Όταν έφυγα από την Άρσεναλ για τη Μπαρτσελόνα, μου πήρε έναν χρόνο για να είμαι καλά. Έφτασα στην ομάδα τραυματίας, περνούσα ένα διαζύγιο, είχα να μάθω ένα νέο σύστημα, όλα αυτά ανακατεύονται και το μυαλό επηρεάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά και εμβάθυνε σχετικά με το ζήτημα της ψυχικής υγείας, το οποίο τότε παρέμενε «ταμπού» με αποτέλεσμα ο ίδιος να μη μπορεί να μοιραστεί με κανέναν το πρόβλημά του:

«Στην εποχή μου ήταν πολύ πιο δύσκολο να μιλήσω για την ψυχική μου υγεία, ήταν εντελώς ταμπού. Ακόμα και μέσα στην ομάδα. Έμπαινα στα αποδυτήρια και όταν με ρωτούσαν ‘’είσαι καλά;’’ απαντούσα ‘’ναι’’ ακόμα κι αν πονούσα μέσα μου. Με ρωτούσαν ‘’κοιμήθηκες καλά;’’ κι έλεγα επίσης ‘’ναι’’ ακόμα κι αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ