Ανρί: «Ο Μέσι υπέστη ψυχολογικό σοκ όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα»

Ανρί: «Ο Μέσι υπέστη ψυχολογικό σοκ όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα»

Ο Τιερί Ανρί αναφέρθηκε στην προσαμογή του Λιονέλ Μέσι στη Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως ο Αργεντίνος υπέστη ψυχολογικό σοκ όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρξε μια μεταγραφική κίνηση την οποία δεν περίμενε κανείς. Ο λόγος φυσικά για την μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μετακόμισε στο Παρίσι, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο 34χρονος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την θητεία στους Γάλλους, μη θυμίζοντας σε τίποτα τον παίκτη που θαύμασε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Μέχρι στιγμής ο Μέσι έχει δέχθει δριμεία κριτική, λόγω των αρνητικών εμφανίσεων του, με την τη γαλλική εφημερίδα Equipe μάλιστα, να έχει υπάρξει εξαιρετικά αυστηρή μαζί του.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα Τιερί Ανρί παραχώρησε συνέντευξη στην Equipe εκφράζοντας την δική του άποψη  για τον Αργεντίνο.

«Έφυγε από την Μπαρτσελόνα κλαίγοντας. Υπέστη ψυχολογικό σοκ γιατί δεν περίμενε ότι θα φύγει. Ο κόσμος λέει ότι έχει τα πάντα στο Παρίσι, αλλά δεν είναι τόσο προφανές.

Όταν έφυγα από την Άρσεναλ για την Μπαρτσελόνα, μου πήρε ένα χρόνο για να γίνω καλά. Έφτασα τραυματίας, μετά από ένα «διαζύγιο» και έπρεπε να μάθω ένα νέο σύστημα παιχνιδιού», δήλωσε ο Γάλλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ