Αμφίβολοι για το Clasico οι Μπενζεμά και Μεντί

Αμφίβολοι για το Clasico οι Μπενζεμά και Μεντί

Μπορεί η Ρεάλ να επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Μαργιόρκα, όμως ο Αντσελότι είδε τους Μπενζεμά και Μεντί να αποχωρούν τραυματίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Μαγιόρκα και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο clasico της Ισπανίας και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραταχθεί με δύο βασικές απουσίες κόντρα στους μπλαουγκράνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μπενζεμά, Μεντί, Ροντρίγκο αποκόμισαν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών από το ματς της Δευτέρας με τη Μαγιόρκα.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει ήδη της φυσικοθεραπείες, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε, ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Επιπλέον και ο Μεντί αύριο αναμένεται να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πάντως προς το παρόν και οι παραμένουν αμφίβολοι εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, και ο Ροντρίγκο που δέχτηκε μια γερή κλωτσιά φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με τις πιθανότητες για να προλάβει να είναι υπέρ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ