Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Μπενζεμά και Βινίσιους την φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Μπενζεμά και Βινίσιους την φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο

Με τους Μπενζεμά και Βινίσιους να κάνουν... όργια για ακόμη ένα ματς η Ρεάλ είχε έυκολο πέρασμα από την έδρα της Μαγιόρκα με 3-0, και άυξησε την διαφορά από την Σεβίλλη στους δέκα βαθμούς.

Kαι τώρα… πιάστε την. Με τους γνωστούς πρωταγωνιστές(Μπενζεμά,Βινίσιους) να βρίσκουν δίχτυα για ακόμη μια αναμέτρηση η Ρεάλ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 στην έδρα της Μαγιόρκα, και  να μακρύνει και άλλο την διαφορά από την δεύτερη Σεβίλλη(+10).

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ρίκο είπε όχι σε σουτ του Μπενζεμά από πλάγια αριστερά ενώ στο 36’ ο Μαφέο αστόχησε εξ επαφής, σπαταλώντας απίθανη ευκαιρία.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Βαλβέρδε πίεσε  τον Μπαμπά, ο Μπενζεμά έκλεψε και άνοιξε αριστερά στον Βινίσιους που πλάσαρε για το 0-1.

Και  στο 75’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο στον Βινίσιους και ο Καρίμ Μπενζεμά το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2 ενώ στο 82’ ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά και ο Μπενζεμά με τρομερή κεφαλιά έκανε το 0-3.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρίκο, Ολιβάν, Ράιγιο, Μαφέο, Βαλιέντ, Ντάνι Ροντρίγκεθ (79′ Αμάτ), Μπαμπά, Κούμπο, Αντόνιο Σάντσεθ (68′ Σεβίγια), Άνχελ (68′ Πρατς), Μουρίκι

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μεντί (80’ Μαρσέλο), Νάτσο, Κρόος, Βάσκεθ (70’ Καρβαχάλ), Κασεμίρο (61’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε (61’ Μόντριτς), Βινίσιους, Ροδρίγο (70’ Ασένσιο), Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ