Γκούτι: «Όποιος δεν θέλει να είναι στη Ρεάλ, θα πρέπει να φύγει»

Γκούτι: «Όποιος δεν θέλει να είναι στη Ρεάλ, θα πρέπει να φύγει»

Ο Γκούτι άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται στον πάγκο λέγοντας πως όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα να φύγει άμεσα.

Ο Γκούτι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά την ταπεινωτική ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 4-0 για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» ξέσπασε κατά των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον πάγκο της ομάδα και δεν βοηθάνε καθόλου αν και αμείβονται αδρά και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά όποιος δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκούτι: 

«Δεν γίνεται ολόκληρη Ρεάλ να έχει 12-13 παίκτες. Μια ομάδα που θέλει να διεκδικεί όλους τους τίτλους δεν μπορεί να πορευτεί έτσι. Όποιος δεν θέλει να είναι στη Ρεάλ, θα πρέπει να φύγει. Είναι τόσο απλό! Εδώ και τώρα όμως! Ας βγουν να το πουν μόνοι τους οι παίκτες. Αν κάποιος λέει πως δεν θέλει να παίξει, τότε θα πρέπει να υποχρεωθεί από τον Αντσελότι και τη διοίκηση να βγει να το πει δημόσια. Η Ρεάλ σε πληρώνει, γιατί δεν παίζεις; Ακόμη κι αν σου ζητηθεί μόνο μια φορά το χρόνο να παίξεις, τότε θα πρέπει να το κάνεις».

«Είμαι ο Αντσελότι, έχω στο ρόστερ Αζάρ, Γιόβιτς, Μπέιλ, Ίσκο… και μου λες ότι δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω; Τι συμβαίνει πραγματικά; Έβλεπα το clasico, το ματς είχε στραβώσει και κοιτάζεις στον πάγκο και ήταν μόνο ο Μαριάνο! Πώς γίνεται αυτό; Και μετά υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλλουν αν πρέπει να αποκτηθεί και ο Εμπαπέ και ο Χάαλαντ. Πρέπει να πάρει αυτούς τους δύο και 4-5 ακόμη παίκτες κλάσης που θα θέλουν να παίξουν στη Ρεάλ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ