Υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Μαζραουί

Υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Μαζραουί

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα όπως όλα δείχνουν ο Νουσαΐρ Μαζραουί, καθώς φαίνεται πως υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Νουσαΐρ Μαζραουί και φαίνεται πως τον έπεισε και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 24χρονου Μαροκινού διεθνή ακραίου αμυντικού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αγιαξ.

Ο Μαζραουί είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από τον Άγιαξ που του έχει καταθέσει η ολλανδική ομάδα και από το Ιανουάριο είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καταθέσει στον Μαροκινό άσο πρόταση για τετραετές συμβόλαιο, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του, αλλά τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς.

Επιπλέον, ένας ακόμα αμυντικός του Άγιαξ ο Αργεντινός αριστερός μπακ, Νικολά Ταλιαφίκο αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφές με την ομάδα της Καταλονίας και δεν είναι απίθανο και οι δύο το ερχόμενο καλοκαίρι να μετακομίσουν στην Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ