Μade in La Masia: Η εκπληκτική φωτογραφία της Μπαρτσελόνα με τους «απόφοιτους» από την ακαδημία (pic)

Μade in La Masia: Η εκπληκτική φωτογραφία της Μπαρτσελόνα με τους «απόφοιτους» από την ακαδημία (pic)

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις... Όλη η νοοτροπία της Μπαρτσελόνα σε ένα «κλικ»!

Δεν είναι μυστικό πως η Μπαρτσελόνα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ο Γιόχαν Κρόιφ «πάτησε» το πόδι του στη Βαρκελώνη ως προπονητής, η νοοτροπία των «μπλαουγκράνα» άλλαξε εντελώς, καθώς ο σύλλογος ξεκίνησε να δίνει περισσότερη βάση στις ακαδημίες και τα δικά της παιδιά, τους ποδοσφαιριστές της Masia.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πεπ Γκουαρντιόλα δημιούργησε την -κατά πολλούς- κορυφαία ομάδα όλων των εποχών που διέλυσε κάθε ανταγωνισμό και κατέκτησε κάθε πιθανή κούπα. Η Masia οδηγεί εδώ και χρόνια την Μπαρτσελόνα στη δόξα.

Ακόμα και αυτήν την περίοδο που ο σύλλογος περνάει τις δυσκολότερες ημέρες του, ο Λαπόρτα έφερε τον Τσάβι και εκείνος πήρε τα… παιδιά της ομάδας και τα έριξε στα… βαθιά. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» υπάρχουν 16 ποδοσφαιριστές από τη Masia που έχουν πάρει έστω και μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα φέτος.

Από τους παλιούς, Μπουσκέτς, Πικέ, Άλμπα, Ρομπέρτο, μέχρι και τους πιο νέους, Γκάβι, Γκαρθία και Φάτι. Η Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε και τους 16 «απόφοιτους» της Masia, τους έβαλε δίπλα σε Τσάβι και Λαπόρτα και με ένα «κλικ» έδωσε στους φιλάθλους της ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο κάνει υπερήφανο κάθε «μπλαουγκράνα» οπαδό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ