Χετάφε – Μαγιόρκα 1-0

Χετάφε – Μαγιόρκα 1-0

Με τις δύο αλλαγές της Βιγιάρ και Μαγιοράλ να συνδυάζονται υπέροχα στο γκολ της νίκης η Χετάφε επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Μαγιόρκα, κάνοντας έτσι ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Ακόμη ένα άλμα… παραμονής έκανε η Χετάφε η οποία επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Μαγιόρκα για την 17η αγωνιστική της La Liga. Οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αγνοώντας τη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Στο πρώτο ημίχρονο, το κυρίαρχο στοιχείο ήταν τα μαρκαρίσματα, με τον ρέφερι Λαόθ να καταλογίζει 18 φάουλ και να δείχνει οκτώ φορές την κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν τον τρόπο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Στο 65′ η Χετάφε είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή το οποίο δόθηκε έπειτα από την χρήση Var.

Ο Ρούσο, που έκανε την παράβαση, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τη Μαγιόρκα με δέκα παίκτες, και την εκτέλεση ανέλαβε, για τη Χετάφε, ο Ουνάλ,  ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Σέρχιο Ρίκο.

Ωστόσο η Χετάφε παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα αύξησε την πίεση της και με τις δύο αλλαγές της στο δεύτερο μέρος, Βιγιάρ και Μαγιοράλ να συνεργάζονται άψογα βρήκε το πολύτιμο γκολ στο 82′.

Η Χετάφε κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και, πλέον, βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Ντζένε, Γιοκουσλού (71′ Όσκαρ Ροντρίγκες), Μίτροβιτς, Σουάρεθ (46′ Ιγκλέσιας), Αλένα, Αραμπαρί, Μαξίμοβιτς (71′ Βιγιάρ), Μιραμόντες, Ραμίρεθ (46′ Μαγιοράλ), Ουνάλ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρίκο, Γκονζάλες, Ρούσο, Ολιβάν, Μαφέο, Σεβίγια (86′ Λι), Μπατάλια (86′ Σάντσεθ), Μπάμπα Μοχάμεντ, Ντάνιελ Ροντρίγκες, Νίνο (57′ Άνχελ), Μουρίκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ