Αραούχο: «Για πολλά ακόμη χρόνια στην Μπαρτσελόνα»

Αραούχο: «Για πολλά ακόμη χρόνια στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Αραούχο τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Αραούχο κάνει την καλύτερη σεζόν του φέτος με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2019, όταν και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του φημισμένου ισπανικού συλλόγου, καθώς από το 2017 και για δύο χρόνια αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Ο 22χρονος Ουρουγουανός διεθνής κεντρικός αμυντικός αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά τελικά μεταπείστηκε από τη διοίκηση και είναι έτοιμος για να δεσμευτεί έως το 2026.

Ο Τσάβι έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς εμπιστεύεται τον Αραούχο και πιστεύει πως η εξέλιξη του θα είναι στο μέλλον ακόμη πιο μεγάλη, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport».

Ο Αραούχο έχει προτάσεις από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο «Καμπ Νου» για πολλά ακόμη χρόνια, εμπιστευόμενος και το αγωνιστικό πρότζεκτ του Τσάβι.

«Η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν σκέφτομαι καμιά άλλη ομάδα και μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μια συνάντηση για το νέο συμβόλαιο μου. Ελπίζω να τακτοποιηθεί σύντομα το θέμα για να συνεχίσω για πολλά ακόμη χρόνια την καριέρα μου στην Μπάρτσα», τόνισε σχετικά ο διεθνής στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ