Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο Ντέκο για να κλείσει τη μεταγραφή του Ραφίνια

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο Ντέκο για να κλείσει τη μεταγραφή του Ραφίνια

Ο Ντέκο είναι μάνατζερ του Ραφίνια και ταξίδεψε μέχρι την Βαρκελώνη για να κλείσει την μεταγραφή του πελάτη του στη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια από την Λιντς με στόχο την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Βέβαια η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μπορεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός να θέλει να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Λιντς και η αγγλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει χωρίς να έχει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι Καταλανοί είχαν καταθέσει πρόταση στη Λιντς ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τα «παγόνια» δεν είναι διατεθειμένα να τον παραχωρήσουν με κάτι λιγότερο από 75 εκατομμύρια ευρώ και το σίγουρο είναι πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η μετακόμιση του Ραφίνια από την Αγγλία στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την «Sport» ο Ντέκο που είναι μάνατζερ του παίκτη, έφτασε στην Βαρκελώνη και θα συζητήσει το ενδεχόμενο συμφωνίας του πελάτη του, Ραφίνια, με την Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα από την πλευρά του θέλει να κλείσει άμεσα στην συμφωνία, διαφορετικά θα δει και τις άλλες προτάσεις που έχει για τον Βραζιλιάνο άσο της Λιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ