Σεβίλλη – Γρανάδα 4-2: «Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις και έμεινε μόνη δεύτερη

Σεβίλλη – Γρανάδα 4-2: «Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις και έμεινε μόνη δεύτερη

Χάρη σε γκολ των Ράφα Μιρ και Παπού Γκόμεθ στις καθυστερήσεις, η Σεβίλλη επικράτησε της Γρανάδα με σκορ 4-2 και ανέβηκε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga.

Ένα τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στο «Σάντεθ Πιθχουαν», με τη Σεβίλλη να σκοράρει δύο φορές στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να επικρατεί της Γρανάδα με σκορ 4-2, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga, με το σύνολο του Χουλιέν Λοπετέγκι να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 60 βαθμούς.

Το ματς είχε τρομερές εναλλαγές σκορ και πολλές συγκινήσεις, με το φινάλε να είναι ακατάλληλο για… καρδιακούς, καθώς από το 88ο λεπτό και έπειτα σημειώθηκαν τρία τέρματα που άλλαξαν την τροπή του ματς και τελικά ανέδειξαν ως νικητές τους Ανδαλουσιανούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά, με τον Νταρβίν Ματσίς να ανοίγει το σκορ για την Γρανάδα στο 23′ κάνοντας το 0-1. Όμως εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32′, ο Ντιέγκο Κάρλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λούκας Οκάμπος έδωσε το προβάδισμα στη Σεβίλλη στο 66′, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ράφα Μιρ σκόραρε, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για φάουλ μέσω του VAR. Και κάπου εκεί το ματς έγινε… ροντέο με τρομερές συγκινήσεις.

Αρχικά, στο 88′ ο Βίκτορ Ντίαθ βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Γρανάδα που έμοιαζε να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας. Όμως ο Μιρ είχε άλλη άποψη, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 3-2 και «τρέλανε» το γήπεδο. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Παπού Γκόμεθ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Αουγκούστινσον, Χορδάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος (67’Παπού Γκόμεθ), Μαρσιάλ (68’Ράφα Μιρ), Κορόνα, Ελ Νεσιρί (46’Λαμέλα).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Εσκουδέρο, Τορέντε (46’Χερμάν), Ντουάρτε (72’Αρέθο), Ντιάθ, Ουζούνι, Πέτροβιτς, Ετέκι, Μιγιά, Ματσίς (72’Κίνι), Σουάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ