Απίθανος Χοακίν: «Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά» (vid)

Απίθανος Χοακίν: «Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά» (vid)

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν αποκάλυψε στη φιέστα της Μπέτις για τη κατάκτηση του Κυπέλλου πως θα αγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά.

Η Μπέτις κατάφερε να κατακτήση τον τίτλο του Κοπα Ντελ Ρει, για πρώτη μετά από 17 χρόνια με τους Ανδαλουσιάνους να κάπτουν την αντίσταση της Βαλένθια στη διαδικασία των πέναλτι.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιο του Χοακίν με την Μπέτις, με τον εμβληματικό αρχηγό να γράφει ιστοριά, όντας ο μόνος με δύο τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 40χρονος Ισπανός, ο οποίος έγινε μέλος της Ακαδημίας της Μπέτις στα 16 του και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2000. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα (2000-06, 2015-2022) και όπως ο ίδιος τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει τώρα, μιας και θα συνεχίσει γι’ ακόμη μία χρονιά.

«Δεν ξέρω αν θα χαλάσω τα σχέδια σας, αλλά λυπάμαι πολύ. Θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, στη φιέστα για τη κατάκτηση του Κυπέλλου γνωρίζοντας έτσι την αποθέωση από 40.000 φίλους της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ