Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 6-0: Σούπερ Ρεάλ έξι «αστέρων» ισοπέδωσε τη Λεβάντε και την υποβίβασε!

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 6-0: Σούπερ Ρεάλ έξι «αστέρων» ισοπέδωσε τη Λεβάντε και την υποβίβασε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης με μία εκπληκτική εμφάνιση... σάρωσε τη Λεβάντε, καθώς επικράτησε με σκορ 6-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» - Χατ-τρικ ο Βινίσιους, στη Segunda Division οι φιλοξενούμενοι

Μία απολαυστική Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε τη Λεβάντε με σκορ 6-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της της 36ης αγωνιστικής της La Liga.

Η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας έφτασε τους 84 βαθμούς, ενώ η Λεβάντε υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Segunda Division μετά την αποψινή της ήττα.

Στο 13’ ο Μεντί πάτησε περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ μόλις στο 19′ ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 34’ ο Ροντρίγκο έγραψε το 3-0 με πλασέ εξ επαφής μετά από γύρισμα του Μόντριτς από δεξιά, το 4-0 έκανε ο Βινίσιους με πλασέ στο 45′, το 5-0 ο ίδιος παίκτης στο 68′, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Βραζιλιάνος άσος, που πέτυχε και χατ-τρικ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαγιέχο, Νάτσο (82’ Μάριο Χίλα), Μεντί, Βάσκεθ, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε (75’ Κρόος), Μόντριτς (75’ Πίτερ Γκονζάλες), Βινίσιους, Ροδρίγο (62’ Μαριάνο Ντίαθ), Μπενζεμά (75’ Γιόβιτς)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Σον, Πόστιγο, Πιέρ (78’ Βέθο), Μιραμόν, Κάσερες (39’ Καμπάνια), Πεπελού, Μελέρο (57’ Καντερό), Ραντόγια (39’ Μπάρντι), Μοράλες, Ντάνι Γκόμεθ (57’ Μαρτί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ