O Γκριεζμάν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

O Γκριεζμάν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ατλέτικο δεν σκοπεύει να παρατείνει τον δανεισμό του Αντουάν Γκριεζμάν και τη νέα σεζόν και έτσι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το πιο πιθανό είναι ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το «Cadena Cope», οι «ροχιμπλάνκος» δεν επιθυμούν να διατηρήσουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν και αυτό έχουν φροντίσει να το ενημερώσουν και στον μάνατζερ του Γκριεζμάν προκειμένου ο Γκριεζμάν να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού αναμένεται να μην διατηρήσει στο ρόστερ τον Αντουάν Γκριεζμάν τη νέα σεζόν πρόκειται να εξοικονομήσει περίπου στα 18 εκατομμύρια εύρω που ήταν οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου.

Έτσι ο Γκριεζμάν αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2024, έπειτα από μία απογοητευτική χρονιά με την Ατλέτικο με την οποία κατέγραψε φέτος οκτώ τέρματα και έξι ασίστ σε 37 εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ