Ιστορικό επίτευγμα για τον Χοακίν που έφτασε τις 600 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (pic)

Ιστορικό επίτευγμα για τον Χοακίν που έφτασε τις 600 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (pic)

Ο Χοακίν έγραψε το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της La Liga φτάνοντας τις 600 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ιστορικό χαρακτήρα είχε η αναμέτρηση της Μπέτις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga, όπου οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλε χωρίς τέρματα (0-0).

Ο λόγος ήταν ο Χοακίν Σάντσεζ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε κάτι… τρελό αφού έφτασε τις 600 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, γράφοντας το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στο βιβλίο ιστορία της διοργάνωσης.

Στην καριέρα του ο 40χρονος πλέον εξτρέμ, έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Μπέτις, της Βαλένθια και της Μάλαγα, στη χώρα του, ενώ έχει περάσει και δύο σεζόν (2013-15) από την Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα.

Το επίτευγμα του Χοακίν γίνεται ακόμα πιο μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς πως έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της La Liga που πιάνει τον αριθμό 600, με τον άλλον να είναι ο πρώην τερματοφύλακας των Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, Άντονι Θουμπιθαρέτα, που έγραψε συνολικά 622 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ