Πέρεθ για Εμπαπέ: «Του ασκήθηκε πολιτική και οικονομική πίεση»

Πέρεθ για Εμπαπέ: «Του ασκήθηκε πολιτική και οικονομική πίεση»

Στους παράγοντες που επηρέασαν τον Κίλιαν Εμπαπέ στάθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη μεγάλη υπόθεση με το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Ισπανός διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας μίλησε για τους παράγοντες που επηρέασαν τον Γάλλο σούπερ σταρ, καθώς στάθηκε τόσο στην πίεση από την κυβέρνηση της Γαλλίας, τόσο στα τεράστια ποσά που του υποσχέθηκαν οι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το όνειρό του ήταν να παίξει στην Ρεάλ, το προσπαθήσαμε και τον περασμένο Αύγουστο και δεν τον άφησαν. Έλεγε συνέχεια ότι και φέτος ήθελε να έρθει στην Ρεάλ, αλλά πριν από 15 μέρες όλα άλλαξαν. Του ασκήθηκε πολιτική και οικονομική πίεση. Αισθάνθηκε ότι τον είχαν μπλοκάρει και πήρε την πιο εύκολη απόφαση βάσει της κατάστασης.

Του προσφέρθηκε να έχει λόγο και για το management της ομάδας. Και σκέφτηκα πως πλέον δεν ήθελα αυτό τον άνθρωπο στην δική μας ομάδα από τη στιγμή που αλλάζει έτσι άποψη. Είναι μικρός και επηρεάζεται απ’ όσα συμβαίνουν γύρω του. Τον κάλεσε μέχρι και ο Πρόεδρος της Γαλλίας και το παιδί επηρεάστηκε. Δεν είναι λογικό βέβαια που ενεπλάκη ο Πρόεδρος σε ένα τέτοιο ζήτημα…», ανέφερε ο Πέρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ