Θέμα ημερών η ανανέωση του Γκάβι με την Μπαρτσελόνα

Θέμα ημερών η ανανέωση του Γκάβι με την Μπαρτσελόνα

Πολύ κοντά σε συμφωνία για νέα συμβόλαιο είναι πλέον η Μπαρτσελόνα με την πλευρά του Γκάβι. Την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα οι οριστικές εξελίξεις.

Το ζήτημα με την ανανέωση του Γκάβι έχει γίνει σίριαλ στην Μπαρτσελόνα, αλλά όπως φαίνεται θα έχει happy end. Μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, η πλευρά του νεαρού άσου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα», σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport».

Την Τετάρτη (22/6) υπήρξε νέα συνάντηση του διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, με τον εκπρόσωπο του Γκάβι, Ιβάν Ντε Λα Πένια, και παρά το ότι δεν υπήρξε κάτι οριστικό, η αίσθηση είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει deal. Aυτή ήταν η τρίτη συνάντηση των δύο πλευρών τις δύο τελευταίες εβδομάδες και στην επόμενη η οποία θα είναι πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, είναι πιθανό να δώσουν τα χέρια.

Ο Γκάβι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026 ή το 2027 ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει ρήτρα στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ! Οπότε όποιος έκανε όνειρα να αποκτήσει τον νεαρό άσο, μάλλον θα πρέπει να εξετάσει τις υπόλοιπες επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ