Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές, νέο ρόλο ο Αζάρ»

Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές, νέο ρόλο ο Αζάρ»

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να κάνει άλλες μεταγραφές και ότι σχεδιάζει την επόμενη σεζόν να χρησιμοποιήσει τον Εντέν Αζάρ ως «ψεύτικο εννιάρι».

Ο Κάρλο Αντσελότι έβγαλε δύο ειδήσεις στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ενόψει της συμμετοχής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Soccer Champions Tour, που θα διεξαχθει από τις 22/07 έως τις 30/07 σε διάφορες πόλεις της Αμερικής (Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Ντάλας, Λος Άντζελες) με τη συμμετοχή και των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Κλαμπ Αμέρικα και Κλαμπ Ντεπορτίβο Γουαδαλαχάρα.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μεταξύ άλλων, ο Ιταλός προπονητής των «μερένγκες», ο οποίος συνοδευόταν από τον Τιμπό Κουρτουά, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν σκοπεύει να κάνει άλλες μεταγραφές κι ακόμη ότι σχεδιάζει την επόμενη σεζόν να να χρησιμοποιήσει τον Εντέν Αζάρ ως «ψεύτικο εννιάρι»!

«Έχουμε πολλές επιλογές σε αυτή τη θέση. Ο Μπενζεμά είναι η νούμερο ένα επιλογή μας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι μια περίεργη σεζόν, διαφορετική, με το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα και πρέπει να δούμε διαφορετικές επιλογές.

Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δω τον Αζάρ σ΄ αυτή την θέση. Δεδομένης της ποιότητας που έχει και των ικανοτήτων του, θα ήταν καλό για εμάς να τον δοκιμάσουμε εκεί. Είναι παρόμοια περίπτωση με τον Ασένσιο» τόνισε ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις υπογραφές, αλλά λέω ήδη ότι όλα έχουν τελειώσει. Δεν πρόκειται να υπογράψουμε κανέναν. Είμαστε καλά έτσι», πρόσθεσε ο Αντσελότι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του και στο ταξίδι στην αμερικανική ήπειρο, λέγοντας:

«Μπροστά μας έχουμε μια σημαντική προετοιμασία. Μας αρέσει που θα πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάντα νιώθαμε καλά εκεί. Θα ανταγωνιστούμε δυνατές ομάδες. Η Αμέρικα είναι μία από αυτές.»

Για το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε πως «όταν παίζουν αυτές οι ομάδες ποτέ δεν είναι φιλικό. Είναι η ομάδα που σεβόμαστε περισσότερο και αυτή με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Θα είναι ένα σόου και ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.»

Αναφερόμενος στα νέα αποκτήματα των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης, Τσουαμενί και Ρούντιγκερ, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες φέρνουν εξαιρετική ποιότητα στην ομάδα.

Στις θέσεις τους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Ο Ρούντιγκερ είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός κι ο Τσουαμενί το ίδιο, είναι πολύ νέος και έχει πολλή προβολή. Είναι ήδη διεθνής με τη Γαλλία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την περιοδεία ώστε να προσαρμοστούν στην ενδεκάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ