Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χιρόνα 5-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χιρόνα 5-0

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διέλυσε την εντυπωσιακή φέτος Χιρόνα με 5-0 και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Κύριος στόχος φέτος της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Με την αποψινή της νίκη επί της άκρως εντυπωσιακή Χιρόνα η οποία κάνει πορεία για… Ευρώπη, αφενός απομακρύνθηκε πολύ από την επικίνδυνη ζώνη (στο +14) αφετέρου προκάλεσε αίσθηση με την επιθετικής της λειτουργία.

Πιο αναλυτικά, ο Σέρχιο Κανάλες μόλις στο 11ο λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους με ωραίο σουτ εντός περιοχής. Στο 35′ ο Αντνάν Γιανουζάι «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ έχοντας προσπεράσει μέχρι τον κίπερ των φιλοξενούμενων, ο Μικέλ Ογιαρθάμπαλ με δύο τέρματα στο 71′ και το 85′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σοσιεδάδ και Χουάνμι στην εκπνοή έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό  5-0 το οποίο οδήγησε την ομάδα του στην 12η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, με 37 βαθμούς. Η Χιρόνα από πλευράς της η οποία έχει στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω της σήμερα αιφνιδιάστηκε πλήρως από τους Βάσκους και δύσκολα θα προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο (8η θέση, στο -3 από την 6η Βιγιαρεάλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ