Η τελευταία «ζαριά» του Αζάρ

Η τελευταία «ζαριά» του Αζάρ

Έπειτα από μια τριετία στην οποία πέρασε και δεν... ακούμπησε ο Εντέν Αζάρ πλέον έχει μια τελευταία ευκαιρία να εμφανίσει στο... χορτάρι τον ποδοσφαιριστή που όλοι περίμεναν στην Μαδρίτη.

Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαζε από τα ταμεία της 115 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ. Τον θαυματουργό Βέλγο ο οποίος έκανε τα μαγικά του στα γήπεδα της Premier League με την φανέλα της Τσέλσι.

Χρόνια στο υψηλό επίπεδο, έχοντας κερδίσει σημαντικούς τίτλους δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, πως ο Αζάρ είχε ξεχωρίσει όσο λίγοι την τελευταία δεκαετία στο ποδοσφαρικό στερέωμα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στη Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε να γυρίσει ο Μέσι!

Ωστόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είδαμε ποτέ αυτό τον παίκτη που θαύμασε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικό πλανήτης με τα χρώματα της Τσέλσι και της Λιλ.

Συνεχείς τραυματισμοί, κακή φυσική κατάσταση, παραπανίσια κιλά, αδιαφορία. Αυτά χαρακτήρισαν τη μέχρι στιγμής παρουσία του Βέλγου στη Ρεάλ.

Η σεζόν που έρχεται είναι η τελευταία ευκαιρία του Αζάρ να κλείσει… στόματα και να «λάμψει» ξανά.

Η μεγάλη του δίψα και ο σύμμαχος Αντσελότι 

Ο Αζάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και δεν υπάρχει κάποια προοπτική αποχώρησής του. Η αλήθεια είναι πως με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια αυτό είναι λογικό.

Ο ίδιος δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πως σύντομα θα δούμε ξανά τον παίκτη που ξέραμε και πως οι συνεχείς τραυματισμοί ήταν αυτοί που δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του στο χορτάρι.

Για πρώτη φορά από τότε που έγινε κάτοικος Μαδρίτης, επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς παραπανίσια κιλά, σε μια κίνηση που δείχνει πως έχει αρχίσει να εστιάζει στην αλλαγή του.

Σε όλη του αυτή την προσπάθεια έχει για σύμμαχο του τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μετά τις μεταγραφές των Τσουαμένι και Ρούντιγκερ. Πλέον το ρόστερ είναι πλήρες και πιστεύουμε πως ο Αζάρ θα βοηθήσει πολύ από τη νέα σεζόν», δήλωνε πρόσφστα ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός.

Αν μεταμορφωθεί αλλάζει τα δεδομένα 

Ο καλός Αζάρ είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την Τσέλσι όσο και με την εθνική Βελγίου. Αν καταφέρει ο Καρλος Αντσελότι να τον «ξεκλειδώσει», τότε η Ρεάλ θα έχει στο δυναμικό της έναν παίκτη ο οποίος θα αλλάξει τα δεδομένα.

Έναν παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει τους φοβερούς και τρομερούς, Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους, δημιουργώντας έτσι μια τριάδα η οποία θα σκορπά τον… τρόμο.

Ο Βέλγος φαίνεται πεπεισμένος να τα καταφέρει. Την εμπιστοσύνη του προπονητή του την έχει. Τους ποιοτικούς συμπαίκτες για τον στηρίξουν και αυτό.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να αποδείξει σε όλους πάνω στο χορτάρι πως κακώς έκαναν και τον ξέγραψαν…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ