Πρόεδρος Λιντς για Ραφίνια: «Αν δεν πληρώσει η Μπαρτσελόνα, θα έχουμε παγκόσμιο… ζήτημα»

Πρόεδρος Λιντς για Ραφίνια: «Αν δεν πληρώσει η Μπαρτσελόνα, θα έχουμε παγκόσμιο… ζήτημα»

Ο Ραφίνια μπορεί να ανήκει στην Μπαρτσελόνα και να κάνει τα μαγικά του αλλά ο πρόεδρος της Λιντς, ήταν ξεκάθαρος για το τι θα συμβεί αν ξεπληρωθεί η μεταγραφή

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα δεν καθρεφτίζονται στις μεταγραφικές κινήσεις της. Οι «μπλαουγκράνα» όχι απλώς έχουν ενισχυθεί αλλά έχουν χαλάσει ένα μεγάλο ποσό στις μεταγραφές και την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Φυσικά, όλος ο πλανήτης απορεί πως το έχει καταφέρει αυτό αλλά στέκεται και σε μεγάλο βαθμό στο τι μπορεί να συμβεί με τόσες δαπάνες.

Ο πρόεδρος της Λιντς, βέβαια, ήταν απόλυτα ειλικρινής στο θέμα του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι κάτοικος Βαρκελώνης και ο Ραντριτσάνι ξεκαθάρισε τι θα συμβεί αν δεν ξεπληρωθεί το ποσό της μεταγραφής (58 εκατ. ευρώ) μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν σε ξεκάθαρη κατάσταση, για να αγοράσει παίκτες, αλλά ψώνιζε. Ωστόσο, ξαναλέω, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις συμφωνίες, επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν ξεκάθαρη. Προσπαθούσαν να ”κρατήσουν” τους παίκτες ”ζεστούς”, ενώ διόρθωναν τα προβλήματά τους.

Δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί. Κάναμε, λοιπόν, συμφωνία με την Τσέλσι. Ο Ραφίνια ήθελε να φύγει και ήταν ανοιχτός στο να ακούσει προσφορές από την Premier League και η Τσέλσι ήταν σε ευνοϊκή θέση».

Στη συνέχεια αφηγείται πώς αυτή η μεταγραφή, τελικά, ολοκληρώθηκε, καθώς η Μπαρτσελόνα ήρθε στο προσκήνιο και πώς αντέδρασε η Λιντς:

«Η Μπαρτσελόνα επηρέασε και έπεισε τον παίκτη να περιμένει, να περιμένει και να περιμένει μέχρι να βρει τις λύσεις. Δυστυχώς, δείχνει τη δύναμη, που έχουν οι παίκτες και οι ατζέντηδές τους στο σύστημα, κάτι, το οποίο νομίζω ότι είναι υπερβολικό. Δεν το νομίζω βασικά, είναι υπερβολικό»

Στη συνέχεια, για την Τσέλσι, είπε: «Η συμφωνία με την Τσέλσι είχε ολοκληρωθεί. Τα βρήκαμε. Ένιωσα ντροπή να επιστρέψω στον Τοντ Μπόελι και να του πω ότι αλλάξαμε γνώμη. Ήταν πραγματικά, για μένα, ασέβεια και όχι το σωστό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.

Αν μπορούσα, δεν θα είχα πουλήσει καθόλου τον Ραφίνια, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Για εμάς ήταν πιο σημαντικό να αγοράσουμε έξι παίκτες από το να κρατήσουμε έναν τον Ραφίνια».

Όσο για την αποπληρωμή, είπε: «Θα σας πω στις 2 Σεπτεμβρίου. Αν όχι, θα έχουμε μια ”παγκόσμια υπόθεση” σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης εναντίον της Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ