Απίστευτη απάτη: Επιτήδειος άρπαξε 7.500 ευρώ από την σύντροφο του λέγοντας πως αγωνίζεται στη Λεβαντε

Απίστευτη απάτη: Επιτήδειος άρπαξε 7.500 ευρώ από την σύντροφο του λέγοντας πως αγωνίζεται στη Λεβαντε

Απίστευτη απάτη σκάρωσε ένας επιτήδειος καθώς κατάφερε να αρπάξει 7.500 ευρώ από την κοπέλα του πείθοντας την πως είναι ποδοσφαιριστής της Λεβάντε

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από την La Liga και συγκεκριμένα τη Λεβάντε, καθώς ένας άντρας πραγματοποίησε μια καλοστημένη απάτη και κατάφερε να κλέψει από την κοπέλα του το ποσό των 7.500 ευρώ.

Τα σκάνδαλα λοιπόν, συνεχίζονται στην Ισπανία καθώς μετά από αυτό της Μπαρτσελόνα με τον πρώην πρόεδρο της έρχεται ακόμα ένα το οποίο αφορά κάποιον που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κύρος μιας ομάδας, της Λεβάντε.

Η ιστορία ξεκινάει, το 2017 με τη γνωριμία των πρωταγωνιστών, μέσω μια εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, λίγο καιρό μετά την πρώτη επαφή ξεκίνησε και επίσημα η σχέση τους.

Ο άνδρας ζούσε στη Λας Πάλμας, μετά από ένα χρονικό διάστημα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Βαλένθια ώστε να συγκατοικήσει με τη καινούρια του κοπέλα.

Διαβάστε επίσης: Τ’ αφεντικό τρελάθηκε: Παίρνει και Μπερνάρντο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

Ο κρατούμενος, πλέον, δεν έχασε χρόνο και άρχισε να παρουσιάζει στη σύντροφο του το… καλοζυγισμένο κόλπο του.

Της έλεγε ότι ζούσε σε μια  έπαυλη κι ότι ήταν ποδοσφαιριστής και είχε μεγάλα ποσά στην τράπεζα. Μάλιστα για να γίνει πιστευτός έδειξε στο θύμα του ένα πλαστό συμβόλαιο με τη Λεβάντε καθώς και μια τραπεζική απόδειξη η οποία «μαρτύραγε» υπόλοιπο 96.000 ευρώ.

Το επόμενο στάδιο του σχεδίου του, ήταν να ζητήσει δανεικά με τη δικαιολογία ότι είχε έλλειψη ρευστότητας, εξαιτίας αποταμιεύσεων ορισμένου χρόνου στην τράπεζα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον άνδρα σε δύο χρόνια φυλάκιση για απάτη ενώ τον υποχρεώνει να επιστρέψει το ποσό στην άτυχη κοπέλα. Οι δικαστές ωστόσο δεν τον καταδίκασαν και για πλαστογραφία καθώς τα έγγραφα αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν για κάποιο νομικό λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ