Οπαδοί της Μπαρτσελόνα σε «έκσταση» τρολάρουν την Ρεάλ για τον Εμπαπέ (Vid)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα σε «έκσταση» τρολάρουν την Ρεάλ για τον Εμπαπέ (Vid)

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα βλέπουν την ομάδα τους να αναγεννιέται από τις στάχτες της παρά τα οικονομικά προβλήματα και στη χαρά της θυμήθηκαν τη... Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσεις κάποιες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες δεν παραπέμπουν με τίποτα σε σύλλογο με τεράστια οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά δεν πτοείται, φαίνεται να διαχειρίζεται την κατάσταση με τη La Liga και προχωράει σε… νέες.

Έτσι μετά τους Ραφίνια, Κουντέ, Λεβαντόφσκι, Κεσί, Κρίστενσεν, οι «Μπλαουγκράνα» μετράνε ώρες για την ενσωμάτωση και του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην «τρελάνουν» από χαρά τον κόσμο των Καταλονών, ο οποίος έχει την καλύτερη αφορμή για να στήνει πάρτι και να πανηγυρίζει με τη ψυχή του για αυτά που φαίνεται πως θα έρθουν απο το σύνολο του Τσάβι.

Διαβάστε επίσης: Ντε Λα Φουέντε: Ένας εξτρέμ που… ζει και αναπνέει από την ταχύτητα, την ντρίμπλα και το 1vs1 (pics, vids)

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν έχασαν την ευκαιρία να «πικάρουν», τη μεγάλη τους αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφική της ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν κατάφερε να κάνει δικό της το μεγάλο της πόθο. τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μια συγκέντρωσης, οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» φώναζαν ρυθμικά: «Πού είναι ο Εμπαπέ;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ