Λεβαντόφσκι: «Στην Μπαρτσελόνα νιώθω σαν ένα παιδί»

Λεβαντόφσκι: «Στην Μπαρτσελόνα νιώθω σαν ένα παιδί»

Δηλώσεις σε πολωνικά μέσα έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τόνισε πως νιώθει στην Μπαρτσελόνα την απόλυτη ευτυχία.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του και μίλησε για την απόφαση να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου για την Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός στράικερ τόνισε πως πλέον στη νέα του ομάδα νιώθει την απόλυτη ευτυχία, αίσθημα που είχε χάσει όσο αγωνιζόταν στους Βαυαρούς.

Διαβάστε επίσης: Τ’ αφεντικό τρελάθηκε: Παίρνει και Μπερνάρντο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Νιώθω σαν ένα παιδί που περπατάει μέσα σε ένα μαγαζί με ολοκαίνουρια παιχνίδια! Αυτό που νιώθω από όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα είναι απόλυτη ευτυχία, με κίνητρο να ξεκινήσω ένα καινούριο κομμάτι στη ζωή μου.

Στο Μόναχο μου έλειψαν οι νέες προκλήσεις. Κατέκτησα πολλούς τίτλους και συνειδητοποίησα πως ένιωθα όλο και λιγότερο πάθος για αυτό που έκανα. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, ένα νέο περιβάλλον.

Πάντα ήθελα να αγωνιστώ και να ζήσω στην Ισπανία, να δω πώς είναι η ζωή εδώ. Προς στιγμή, οι μόνοι δρόμοι που ξέρω είναι αυτοί που πάνε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. 12 χρόνια στη Γερμανία είναι πολλής καιρός. Κατέκτησα τα πάντα εκεί. Δεν θα ήθελα να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μετά από 12 χρόνια και να αναρωτιέμαι γιατί δεν προσπάθησα κάτι διαφορετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ