Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ 0-3: Ιδανική πρεμιέρα για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ 0-3: Ιδανική πρεμιέρα για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Βαγιαδολίδ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη La Liga

Εύκολη νίκη πέτυχε η Βιγιαρεάλ με σκορ 3-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ για την 1η αγωνιστική της La Liga.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με το 45λεπτο να λήγει 0-0.

Στο β’ μέρος όμως νωρίς-νωρίς η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ. Στο 49’ μετά από γύρισμα του Πίνο από δεξιά, ο Τζάκσον με προβολή στο 2ο δοκάρι, έκανε το 0-1.

Η Βαγιαδολίδ πήγε να ισοφαρίσει με τον Ιβάν Σάντσεθ να αστοχεί και στο 81′ ο Τσουκβουέζε από δεξιά  έσπασε έξω στον Μπαένα που με πλασέ έγραψε το 0-2 για τη Βιγιαρεάλ.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90’ όταν ο Μπαένα ξανά με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Περισσότερα σε λίγο…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ασένχο, Εσκουδέρο (80’ Ολάθα), Λουίς Πέρεθ, Χοακίν Φερνάντεθ, Ελ Γιαμίκ, Μέσα (56’ Ιβάν Σάντσεθ), Αγουάδο, Τόνι Βίγια (61’ Πλάνο), Μόντσου, Πλάτα (56’ Κίκε Πέρεθ), Λεόν (56’ Γκασαμά).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Τόρες, Αλμπιόλ, Φόιθ (88’ Μαντί), Παρέχο, Καπού, Κοκλέν (62’ Μπαένα), Πεδράθα, Πίνο (62’ Τσουκβουέζε), Μορένο (71’ Μοράλες), Τζάκσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ