Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Η «ζωγραφιά» του Αλάμπα χάρισε το πρώτο τρίποντο στη «Βασίλισσα»

Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Η «ζωγραφιά» του Αλάμπα χάρισε το πρώτο τρίποντο στη «Βασίλισσα»

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας και χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση φάουλ το Αλάμπα κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από την έδρα της Αλμερία, κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Χάρη στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα στο 75′ η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με την νίκη με 2-1 από την έδρας της Αλμερία, ξεκινώντας έτσι ιδανικά τη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σοκάρουν την «Βασίλισσα» μόλις στο 6′ ‘ όταν έγινε μια πολύ ωραία μπαλιά προς τον Ραμαζάνι τον οποίο κάλυπτε ο Ρούντιγκερ, με τον παίκτη των γηπεδούχων να βγαίνει τετ α τετ και νικά τον Κουρτουά με άψογο πλασέ.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Η Ρέαλ πέντε λεπτά αργότερα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο το σουτ του Μπενζεμά μέσα από την περιοχή, έφυγε εκτός.  Στο 37′ η Ρεάλ απείλησε κανά όταν ο Βινίσιους μπήκε από τα αριστερά επιχείρησε το πλασέ με τον Μαρτίνεζ να διώχνει εντυπωσιακά, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Ρεάλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα μετά από όμορφη συνεργασία ανάμεσα στον Μπενζεμά και τον Λούκας Βάσκεθ με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ.

Την ανατροπή για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, ολοκλήρωσε με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Αλάμπα στο 75΄.

Αλμερία: Μαρτίνεζ, Τσούμι, Καΐκι, Έλι, Μπάμπιτς, Ακιέμε, Κόστα, Εγκουάρας, Ρομπερτόνε (57′ Σάντσες), Ραμαζάνι (71′ Λάθο), Σαντίκ (71′ Σόουσα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάσκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί (74′ Αλάμπα), Καμαβινγκά (46′ Μόντριτς), Τσουαμενί (58′ Αζάρ), Κρος (83′ Καζεμίρο), Βαλβέρδε, Βινίσιους (83′ Θεμπάγιος), Μπενζέμα.

Το 1-1 της Ρεάλ: 

Το 1-0 της Αλμερία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ