Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Ο Φέλιξ «κερνούσε», Μοράτα και Γκριεζμάν… έπιναν

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Ο Φέλιξ «κερνούσε», Μοράτα και Γκριεζμάν… έπιναν

Ο Ζοάο Φέλιξ μοίρασε τρεις ασίστ, Μοράτα (Χ2) και Γκριεζμάν άνοιξαν λογαριασμό για φέτος και η Ατλέτικο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Χετάφε στην πρεμιέρα της La Liga.

Αγριεμένη Ατλέτικο στην πρεμιέρα της La Liga! Με τον απίθανο Ζοάο Φέλιξ να κάνει χατ τρικ στις ασίστ και τους Μοράτα (Χ2), Γκριεζμάν να σκοράρουν, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα της Χετάφε, ξεκινώντας ιδανικά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο μπήκε με μεγάλη διάθεση από νωρίς και στο 15′ μετά από όμορφο συνδυασμό και ασίστ του Φέλιξ στον Μοράτα, ο Ιπσναός πλάσαρε άψογα από το ύψος της περιοχής για το 0-1. Στο 42′ η Χετάφε έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μπόρχα Μαγιοράλ σημάδεψε δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Η «χρυσή» κούρσα του Χρήστου στη Ρώμη (vid)

Ο Ουνάλ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 52′ και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Φέλιξ πέρασε τρομερά για τον Μοράτα που πλάσαρε για το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκριεζμάν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 75′ για το 0-3.

Χετάφε: Σορία, Μίτροβιτς, Ανχιλέρι, Ντζενέ, Μακσίμοβιτς (64’ Σεοάνε), Ντουάρτε, Ιγκλέσιας, Αραμπάρι, Αλενιά (58’ Πόρτου), Ουνάλ (81’ Πάρα), Μαγιοράλ (81’ Μάτα)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Μολίνα, Βίτσελ, Σαούλ (62’ Καρασκό), Κόκε, Λεμάρ (62’ Ντε Πολ), Γιορέντε (62’ Γκριεζμάν), Μοράτα (83’ Κούνια), Φέλιξ (83’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ