Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Σαρωτική και χωρίς Κασεμίρο

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Σαρωτική και χωρίς Κασεμίρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ισοπέδωσε» τη Θέλτα με 4-1 με τον Μόντριτς να... «σβήνει» τον Κασεμίρο.

Η Ρεάλ είπε αντίο πριν από λίγες ώρες στον Κασεμίρο, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ωστόσο δεν φάνηκε να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο, επικρατώντας με άνεση της Θέλτα με 4-1, στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga.

Η «βασίλισσα» έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, σκορπίζοντας την αντίπαλό της στο Βίγκο. Ο Ιταλός προπονητής δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αντικαταστήσει τον Κασεμίρο, που αποχώρησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέρασε στην αρχική ενδεκάδα τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, το οποίο ωστόσο τοποθέτησε στα εξτρέμ, με τους Νόντριτς, Τσουαμενί και Καμαβινγκά να συνθέτουν την τριπλέτα της μεσαίας γραμμής για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο με Χουάνγκ στον Ολυμπιακό – Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ματς, ο συνήθης ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ ,ε εκτέλεση πέναλτι στο 14′, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απάντηση 9 λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο και τον Ιάγκο Άσπας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, ήταν καλύτεροι και ανέκτησαν ξανά το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με τον Λούκα Μόντριτς να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα και να μοιράζει το 3-1 στον Βινίσιους στο 56′.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βαλβέρδε στο 66′, ενώ ο Εντέν Αζάρ αστόχησε σε πέναλτι 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ