Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιαγιαρεάλ 0-2: Την «καθάρισε»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιαγιαρεάλ 0-2: Την «καθάρισε»

Μεγάλο διπλό για τη Βιγιαρεάλ που πέρασε με 2-0 από τη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο κι έκανε το δύο στα δύο στη La Liga.

Μεγάλη νίκη για τη Βιγιαρεάλ που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ατλέτικο έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους σκόρερ Πίνο και Μορένο αλλά τον που την κράτησε όρθια.

Το σκορ άνοιξε στο 72′ για το «κίτρινο υποβρύχιο» όταν μετά από μεγάλο λάθος στην άμυνα της Ατλέτικο, ο Πίνο με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1. Στο 79′ ήρθε η φάση του ματς όταν ο Κούνια έκανε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρούλι πραγματοποίησε μυθική επέμβαση στην κεφαλιά του Καράσκο.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Αρειανάρα, μπαλάρα, τριάρα

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μολίνα και δύο λεπτά μετά ο Πεδράθα έφυγε στην κόντρα και άνοιξε αριστερά στον Μορένο ο οποίος με συρτό σουτ έκανε το 0-2.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς (75’ Χιμένες), Ρεϊνίλντο, Γιορέντε (61’ Γκριεζμάν), Βίτσελ, Κόκε, Καρασκό, Μολίνα, Λεμάρ (61’ Ντε Πολ), Φέλιξ (68’ Κούνια), Μοράτα (67’ Κορέα)

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Φοιθ, Τόρες, Πεδράθα, Παρέχο, Καπού (67’ Κοκλέν), Πίνο (75’ Τσουκβουέζε), Λο Σέλσο (67’ Μπαένα), Τζάκσον (83’ Μοράλες), Μορένο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ