Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-4: Ο Λεβαντόφσκι χάρισε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στους «μπλαουγκράνα»

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-4: Ο Λεβαντόφσκι χάρισε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στους «μπλαουγκράνα»

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ανήμερα των γενεθλίων του, οι «μπλαουγκράνα» έκαναν πάρτι στο «Σαν Σεμπαστιάν» επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Σοσοσιεδάδ. Πρώτο τρίποντο της σεζόν για την ομάδα του Τσάβι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε τα 34α γενέθλιά του, ωστόσο το πάρτι του δεν το έστησε με γνωστούς και φίλους, αλλά στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Οι ορέξεις του Πολωνού φορ είχαν ως αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να… σκορπίσει με 4-1 την Σοσιεδάδ και να «γευτεί» το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής (pic)

Οι Καταλανοί μετρούσαν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς γκολ (ύστερα και από το 0-0 στην πρεμιέρα κόντρα στη Ράγιο), με τον Πολωνό να βάζει τα πράγματα στη θέση τους μόλις στα 44 δευτερόλεπτα με το πρώτο γκολ του στους «μπλαουγκράνα». Η χαρά για το 1-0 κράτησε πέντε λεπτά, αφού οι κόντρες ευνόησαν τον Αλεξάντερ Ίσακ για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη ο Τσάβι, έριξε στο ματς τον Φάτι και εκεί η ιστορία του αγώνα, αλλάξε ολοκληρωτικά. Ο 19χρονος αστέρας «σέρβιρε»  στον Ουσμάν Ντεμπελέ για το 2-1 στο 66′ και δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Λεβαντόφσκι να πάρει την ασίστ για το 3-1.

Στο 79′ αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Φατί να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (78’ Καρικαμπούρου), Λε Νορμάν, Θουμπελδία, Μουνιόθ, Θουμπιμένδι, Μερίνο (78’ Γοροσαμπέλ), Μπράις Μέντεθ, Σίλβα (70’ Τουριέντες), Ισάκ (70’ Αλί Τσο), Κούμπο (70’ Ναβάρο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ (62’ Ραφίνια), Γκαρσία, Πέδρι, Ντε Γιονγκ (84’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Γκάβι (84’ Κεσί), Φεράν Τόρες (62’ Φάτι), Ντεμπελέ (71’ Άλμπα), Λεβαντόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ