Αλμερία – Σεβίλλη 2-1: Ούτε τώρα…

Αλμερία – Σεβίλλη 2-1: Ούτε τώρα…

Αν και προηγήθηκε στην έδρα της Αλμερία, η Σεβίλλη ηττήθηκε τελικά με 2-1 και μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στη La Liga.

Πολύ κακό ξεκίνημα για τη Σεβίλλη στη La Liga! Η ομάδα του Λοπετέγκι προηγήθηκε στην έδρα της Αλμερία η οποία έφερε όμως τούμπα το ματς, επικράτησε με 2-1 και άφησε χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές τους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού κατά Μελισσανίδη: «Άσε τσάμπα την ομάδα όπως την πήρες και δρόμο» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

H Σεβίλλη προηγήθηκε στο 30′ με κεφαλιά του Τόρες, αλλά η Αλμερία απάντησε με τον Ραμαζάνι για το 1-1 στο 42′ και στο 55′ ο Σακίντ έκανε το τελικό 2-1.

‘Εκανε «σεφτέ» η Μαγιόρκα

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της LaLiga πανηγύρισε η Μαγιόρκα και μάλιστα με διπλό (2-0) στο «De Vallecas» απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι νησιώτες -που έχουν κατακτήσει και τους 4 βαθμούς τους μακριά απ’ την έδρα τους – πήραν νωρίς το προβάδισμα με γκολ του Μουρίκι στο 13′ και «σφράγισαν» το τρίποντο με το γκολ του Λι Κανγκ-Ιν στο 64ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ