Τσάβι: «Καλός οιωνός το 3-0 με τη Σεβίλλη»

Τσάβι: «Καλός οιωνός το 3-0 με τη Σεβίλλη»

Χαρούμενος με τη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη εμφανίστηκε ο Τσάβι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την ευρεία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σεβίλλης, εμφανίστηκε ο Τσάβι.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού που ακολούθησε η ομάδα του στην Ανδαλουσία, μίλησε για τη μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα» που λειτούργησε άψογα, καθώς σχολίασε και την εμφάνιση του Ντεμπελέ.

Διαβάστε επίσης: Το τεράστιο κέρδος της «βόμβας» Μαρσέλο

«Οταν πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάναμε τη μπάλα να… πηγαίνει πιο γρήγορα, εδραιωθήκαμε στο αντίπαλο στρατόπεδο», σχολίασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε: «Είχαμε ένα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι συνολικά, κυριαρχήσαμε και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Η νίκη με 3-0 στη Σεβίλλη είναι καλός οιωνός.

Δεν περιμέναμε το 4-4-2 από τον αντίπαλο, αλλά ο Πέδρι, ο Γκάβι και ο Μπουσκέτς έχουν δουλέψει πολύ καλά στο κέντρο του γηπέδου. Για τον Ντεμπελέ, ξέρω για τι είναι ικανός. Με κάνει χαρούμενο, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, η συμπεριφορά του, οι διαφορές που δημιουργεί στην επίθεση και η αμυντική του εργασία. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε στις στημένες φάσεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ