Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Γκολάρα Βίνι, απόλυτο και μόνη στη κορυφή η «Βασίλισσα» (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 4-1: Γκολάρα Βίνι, απόλυτο και μόνη στη κορυφή η «Βασίλισσα» (vids)

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με σκόρερ τους Βαλβέρδε, Βινίσιους Τζούνιορ (γκολάρα) Ροντρίγκο, αλλά και τον Ρούντιγκερ ο οποίος άνοιξε λογαριασμό η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στην Μαγιόρκα και με το τελικό 4-1 να πετύχει το 6Χ6 που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ανατροπή, γκολάρες και ακόμη τρείς βαθμοί στο σακούλι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Νέο «θύμα» για τους μερέγχες η Μαγιόρκα την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1) για το 6Χ6 που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γκολάρες από Βαλβέρδε, Βινίσους. Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Ρέαλ ο Ρούντιγκερ, ακόμη μια πειστική εμφάνιση και γκολ για τον Ροντρίγκο.

Οι Νησιώτες κατάφεραν να «παγώσουν» το Μπερναμπέου στο 35′ με τον Μουρίκι με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι να νικά τον Κουρτουά για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομαδική προπόνηση του Μαρσέλο – Σε τι κατάσταση είναι, πότε μπαίνει

Η Ρεάλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βαλβέρδε να κάνει απίθανη κούρσα στον άξονα και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή να γράφει το 1-1.

Στο 72′ η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε την ανατροπή  ο Ροδρίγο άφησε στο Βινίσιους, που μπήκε όμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-1. Μάλιστα στο 89ο λεπτό ο Ροδρίγο άδειασε τους Ραΐγιο και Νάστασιτς και πλάσαρε από δεξιά τον Ραΐκοβιτς για το 3-1.

Στο 90+3′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος από δεξιά, ο Ρούντιγκερ με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το 4-1, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Μεντί (59’ Νάτσο), Βάσκεθ (71’ Καρβαχάλ), Θεμπάγιος (69’ Καμαβινγκά), Κρόος, Βαλβέρδε, Αζάρ (59’ Μόντριτς), Βινίσιους, Ροδρίγο

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραΐκοβιτς, Νάστασιτς, Ραΐγιο, Κόστα, Μαφέο, Βαλιέντ, Ντάνι Ροντρίγκεθ (59’ Γκρενιέ), Μπατάλια (52’ Μπαμπά), Ντε Γαλαρέτα (59’ Αντόνιο Σάντσεθ), Λι Κανγκ Ιν (77’ Λάγο), Μουρίκι (77’ Πρατς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ