Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-4: Εκτός έδρας «πάρτι» για τους Βάσκους

Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-4: Εκτός έδρας «πάρτι» για τους Βάσκους

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με σκορ 4-1.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία και επικράτησε με σκορ 4-1 της Έλτσε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Βάσκοι ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μην αντιμετωπίζοντας κανένα πρόβλημα και παίρνοντας ένα εύκολο διπλό ενόψει της συνέχειας.

Η Μπιλμπάο ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος, καθώς μόλις στο 9’ έπειτα από αντεπίθεση, ο Μερκάου πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 14’ οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι και ο Σανσέτ το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 22’ ο Νίκο Ουίλιαμς έκανε πολύ όμορφη ενέργεια στα δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με τρομερό σουτ έγραψε το 0-3, ενώ 44ο λεπτό ο Ρόκο έκανε τραγικό λάθος και ο Μπερενγκέρ γύρισε και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-4.

Στο 51ο λεπτό η κεφαλιά του Πόνσε πέρασε μόλις έξω ενώ στο 54’ η Μπιλμπάο είχε δοκάρι με τον Μπερενγκέρ και στο 59’ o Μπογέ έκλεψε στο κέντρο, έφυγε στην κόντρα και από αριστερά έστρωσε στον Πόνσε κι εκείνος από κοντά μείωσε σε 1-4.

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Λιρόλα (67’ Χοσάν), Ρόκο (46’ Φιδέλ), Μπιγάς, Ομάρ Μασκαρέλ (38’ Πόνσε), Φερνάντες Μερκάου, Γκουμπάου (72’ Γκούτι), Κίνα, Κογιάδο (46’ Τζον), Μίγια, Μπογέ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Λέκουε, Μαρτίνεθ, Βιβιάν, Ντάνι Γκαρσία (72’ Βέσγα), Σανσέτ (63’ Ραούλ Γκαρσία), Μουνιαΐν, Ι.Ουίλιαμς (77’ Μορσίγιο), Ν.Ουίλιαμς (63’ Θάραγα), Μπερενγκέρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ