Δύσκολες νίκες για Μπέτις (2-1) και Σοσιεδάδ (2-1)

Δύσκολες νίκες για Μπέτις (2-1) και Σοσιεδάδ (2-1)

Η Ρεάλ Μπέτις κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Χιρόνα και να πάρει τη νίκη με 2-1. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ρεάλ Σοσιεδάδ της Εσπανιόλ.

Ρεάλ Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ πήραν σημαντικές νίκες απέναντι σε Χιρόνα και Εσπανιόλ αντίστοιχα και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-1, για την 5η αγωνιστική της La Liga. Στην τρίτη θέση ανέβηκαν οι Σεβιλιάνοι που πέρασαν την Μπιλμπάο.

Διαβάστε επίσης: Στο training camp των Μπουλς ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Θα παλέψει για μια θέση στο ρόστερ (pic)

Στην Ανδαλουσία η Μπέτις υποδέχτηκε τη Χιρόνα και παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με το γκολ του Αρνάου, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς με δύο γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας. Στο 15′ ο Ισπανός επιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του στο 71′.

Στον άλλον αγώνα, η Σοσιεδάδ δυσκολεύτηκε κι εκείνη να κάμψει την αντίσταση της Εσπανιόλ. Στο 17′ ο Σορλόθ άνοιξε το σκορ με τη χαρά των γηπεδούχων ωστόσο να κρατάει μόλις 2 λεπτά καθώς στο 19′ ο Εξπόζιτο ισοφάρισε σε 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα η Σοσιεδάδ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μέντες να κάνει το 2-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ