Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-2: «Πάτησε» τριάδα η ομάδα του Βαλβέρδε

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-2: «Πάτησε» τριάδα η ομάδα του Βαλβέρδε

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε, μετά από ματσάρα, με 3-2 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη χώρα των Βάσκων και «ανέβηκε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο για την 6η αγωνιστική της La Liga, σε ένα εντυπωσιακό και χορταστικό ματς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τρέχο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για να κάνει το 0-1 και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 9′ ακυρώθηκε γκολ του Σάντσετ, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ινάκι Γουίλιαμς εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη του Ντάνι Γκαρθία και ισοφάρισε σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Ριβάλντο για την μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό (pic)

Στο 15′ ο Καγιέχο είχε κι αυτός ακυρωμένο γκολ για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Σάντσετ να έρχεται στο 29′ και να γράφει το 2-1 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Νίκο Γουίλιαμς να σκοράρει για το 3-1.

Στο 64′ ακυρώθηκε και πάλι γκολ για τη Ράγιο, με τον Καμέγιο και στο 79′ ο Φαλκάο που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν ως αλλαγή με ένα υπέροχο τακουνάκι έγραψε το τελικό 3-2.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Γεράι, Λέκουε, Ντάνι Γκαρσία, Σάνσετ (65’ Αντέρ Ερέρα), Μουνιαΐν (81’ Μορσίγιο), Ν.Ουίλιαμς (79’ Θάραγα), Ι.Ουίλιαμς (90’ Ραούλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ (90’ Παρέδες)

Ράγιο: Ντιμιτριέβσκι, Φραν Γκαρσία, Λεζέν (81’ Μουμίν), Μπάλιου, Κατένα, Τρέχο (89’ Μπεμπέ), Άλβαρο Γκαρσία, Όσκαρ Βαλεντίν (46’ Σις), Κομεσάνια (69’ Ουνάι Λόπεθ), Ίσι Παλαθόν, Καμέγιο (78’ Φαλκάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ