Χιρόνα – Σοσιεδάδ 3-5: Βροχή από γκολ στο «Μοντιλίβι» με νικητές τους Βάσκους

Χιρόνα – Σοσιεδάδ 3-5: Βροχή από γκολ στο «Μοντιλίβι» με νικητές τους Βάσκους

Η Σοσιεδάδ πέρασε με ανατροπή στην ανατροπή και το επιβλητικό 5-3 από την έδρα της Χιρόνα, αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη εξάδα της La Liga.

Με ανατροπή και το επιβλητικό 5-3 πέρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ από την έδρα της Χιρόνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της La Liga.

Οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα με τον Σόρλοτ στο 8′, αλλά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς πριν καν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα, χάρη στα γκολ των Ρικέλμε (23′) και Μαρτίνεθ (27′). Ο Νορβηγός στράικερ της Ρεάλ, όμως, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ στο 42′ και επανέφερε την ισορροπία, λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Άρης 2-0: «Φρένο» στο Πανθεσσαλικό (vid)

Στην επανάληψη η Χιρόνα είχα ξανά απάντηση με σκόρερ τον Κατσεγιάνος στο 48′. Ωστόσο η Σοσιεδάδ κατάφερε να «σφραγίσει» την νίκη μέσα σε ένα… καυτό πεντάλεπτο με Μέντεθ (66′) και Θουμπιμέντι (71′) με τον Τακεφούσα Κούμπο από ασίστ του Σόρλοτ να γράφει το τελικό 3-5 στο 85′.

ΧΙΡΟΝΑ: Χουάν Κάρλος, Χουάνπε (75’ Βαλερί), Εσπινόσα, Μπουένο, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Ρομέου, Αρνάου (78’ Ουράνια), Αλέις Γκαρσία (78’ Γιαν Κόουτο), Ρικέλμε, Βαγιέχο (53’ Γιανγκέλ Ερέρα), Καστεγιάνος

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γοροσαμπέλ, Ελουστόνδο (82’ Τουριέντες), Πατσέκο, Μουνιόθ, Νταβίντ Σίλβα (82’ Γκεβάρα), Μπράις Μέντεθ, Μερίνο, Κούμπο (88’ Ναβάρο), Θουμπιμένδι, Σέρλοθ (88’ Κάρλος Φερνάντεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ