Κι επίσημα τέλος από τη Σεβίλλη ο Λοπετέγκι – Αναλαμβάνει ο Σαμπάολι (Pic)

Κι επίσημα τέλος από τη Σεβίλλη ο Λοπετέγκι – Αναλαμβάνει ο Σαμπάολι (Pic)

Το ματς με την Ντόρτμουντ ήταν το τελευταίο για τον Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης η οποία ανακοίνωσε μετά το παιχνίδι το τέλος της συνεργασίας τους. Επιστρέφει ο Σαμπάολι.

Ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί αφού οι εξελίξεις είχαν ήδη δρομολογηθεί. Ο Χουλέν Λοπετέγκι κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Σεβίλλης, στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, και με το φινάλε της αναμέτρησης η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Λοπετέγκι έμεινε για τρία χρόνια στη Σεβίλλη με την οποία κατέκτησε το Europa League το 2020 και αποχωρεί έχοντας συνολικό απολογισμό 170 ματς με 90 νίκες, 44 ισοπαλίες και 36 ήττες. Με τον Λοπετέγι στο τιμόνι μάλιστα η Σεβίλλη μάζεψε 77 βαθμούς στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2020/21, τους περισσότερους στην ιστορία της στη La Liga.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει εκτός αποστολής ενόψει Καραμπάγκ μια 11άδα που… παίρνει πρωτάθλημα!

Η θέση του στον πάγκο δεν θα μείνει για πολύ καιρό άδεια αφού η Σεβίλλη έχει ήδη συμφωνήσει με τον Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος θα αναλάβει να την βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ