Ατλέτικο Μαδρίτης: Τίμησε τον Κόκε για το ρεκόρ συμμετοχών στον σύλλογο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τίμησε τον Κόκε για το ρεκόρ συμμετοχών στον σύλλογο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τίμησε τον αρχηγό της Κόκε, που κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών με τον σύλλογο.

Ο Κόκε έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ για την Ατλέτικο Μαδρίτης αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της σε σύνολο συμμετοχών αφού έφτασε τις 554.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ενώ ο προπονητής του Ντίεγκο Σιμεόνε επεσήμανε την καθημερινή δουλεία που επέδειξε ο Ισπανός μέσος ώστε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η νύχτα του Τζολάκη και του… άλλου Βρσάλικο

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Κόκε:

«Είναι περηφάνια που ένα αγόρι της γειτονιάς, από τo Βαγιέκας, καταφέρνει να είναι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της γειτονιάς μου και την οικογένειά μου για ό,τι έχουν κάνει για μένα. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όταν ήμουν 6 ετών, δεν ήθελα καν να εγγραφώ για να παίξω ποδόσφαιρο, ντρεπόμουν… μέχρι που με έπεισε η μητέρα μου. Μου είπε «αν σου αγοράσω χρωματιστά παπούτσια, θα εγγραφείς;» και… ευχαριστώ μαμά»

Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Όλοι έχουν κάνει τη δουλειά τους σε αυτόν τον όμορφο δρόμο. Οι αξίες που μου έχουν μεταδώσει οι γονείς μου είναι ο λόγος που τα κατάφερα όλα αυτά. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ταυτισμένος με αυτό που κάνεις και αυτό νιώθω. Όταν σηκώνομαι για να πάω στην προπόνηση, όταν φοράω τη φανέλα της Ατλέτικο, θα τα πάω καλύτερα ή χειρότερα, είμαστε άνθρωποι, αλλά θα τα δώσω όλα. Αυτό θέλω, οι συνάδελφοί μου να έχουν αυτό το αίσθημα, ότι ανήκουν κάπου».

Σιμεόνε:

«Ήμουν τυχερός ως προπονητής που είχα ένα νεαρό αγόρι που μεγάλωσε και έμαθε από όλους τους συμπαίκτες του. Είναι άτομο με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Ψάχνει για το καλύτερο για την ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ανάπτυξη που είχε. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου δώσουμε τίποτα δωρεάν και να συνεχίσεις έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ