Ρεάλ Μαδρίτης : «Δεν μπορώ να ακούω πως πήραμε την πρόκριση κλέβοντας» είπε ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης : «Δεν μπορώ να ακούω πως πήραμε την πρόκριση κλέβοντας» είπε ο Ζιντάν

Ποιος είδε τον Ζινεντίν Ζιντάν και δεν φοβήθηκε! Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τα έβαλε με όλους όσους πιστεύουν πως η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους δεν ήταν δίκαιη.

Έξαλλος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλαγα.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας σχολίασε όλους όσους πιστεύουν ότι η ομάδα του δεν δικαιούταν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, καθώς την «έκλεψε» από τη Γιουβέντους με το πέναλτι που κέρδισε στο 93′ ο Λούκας Βάσκες και μετέτρεψε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Να λέει αν ήταν πέναλτι ή όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Για εμένα ήταν πέναλτι για άλλους όχι. Ωστόσο, αυτό που με εκνευρίζει και με απογοητεύει είναι όταν ακούω πως πήραμε την πρόκριση «κλέβοντας»», είπε αρχικά για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Ό,τι και αν πει κανείς για την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να την αλλάξει. Η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν μπορεί κάποιος να μιλάει για κλοπή από τη στιγμή που δικαιούμασταν να περάσουμε. Δεν κάναμε ένα κακό παιχνίδι, όπως αρκετοί ισχυρίζονται. Παίξαμε καλά, απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα, με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει άγχος», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ