Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Πέρασαν από το «Σαν Μαμές» οι «ροχιμπλάνκος»

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Πέρασαν από το «Σαν Μαμές» οι «ροχιμπλάνκος»

Ένα γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν ήταν αρκετό ώστε η Ατλέτικο να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Σαν Μαμές» επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μπιλμπάο.

Μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga.

Oι «ροχιμπλάνκος» με τους τρεις βαθμούς από το σημαντικό αυτό διπλό ξεπέρασαν τους Βάσκους στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με 19 πόντους, την ώρα που το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στους 17 βαθμούς και την 4η θέση.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όμως μετά από υπόδειξη του VAR το τέρμα ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ του Άλβαρο Μοράτα πάνω στη φάση. Από εκεί και πέρα η Μπιλμπάο πήρε τον έλεγχο, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε όπως στο πρώτο, με γκολ. Αυτή τη φορά όμως μέτρησε και ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 47′ έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους. Όσο κι αν οι Βάσκοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο κόλπο της νίκης, κάτι τέτοιο συνέβη, έτσι η Ατλέτικο έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από το «Σαν Μαμές» ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Λέκουε, Γεράι (85′ Nτάνι Γκαρσία), Βέσγα (85′ Βιβιάν), Σάνσετ (78’ Θάραγα), Μουνιαΐν (71’ Ραούλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ, Ι.Ουίλιαμς, Ν.Ουίλιαμς (79’ Βιγιαλίμπρε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ (72’ Γκρμπιτς), Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Χιμένεθ, Μολίνα, Κοντογκμπιά, Κόκε (81’ Ζοάο Φέλιξ), Λεμάρ (81’ Βίτσελ), Ντε Πολ (71’ Ντε Πολ), Γκριεζμάν, Μοράτα (71’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ