Τσάβι: «Ο Ντεμπελέ έκανε τη διαφορά»

Τσάβι: «Ο Ντεμπελέ έκανε τη διαφορά»

Ο Τσάβι αποθέωσε τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την εξαιρετική του εμφάνιση στη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στη μεγάλη νίκη των Καταλανών με 4-0. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε ένα γκολ ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ, όντας ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρει η ομάδα του Τσάβι τους τρεις βαθμούς.

Ο Ισπανός προπονητής λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε με αρκετά κολακευτικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί ο Σαμασέκου «απελευθερώνει» τον Μίτσελ…

«Πιστεύαμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, με ρυθμό και πολλή κυκλοφορία της μπάλας. Οπότε, προσθέσαμε έναν επιπλέον μέσο και βρήκαμε τα κενά στην μεσαία γραμμή. Ο Πέδρι ήταν πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές, ο Ντεμπελέ ήταν ιδιαίτερα καλός, έκανε την διαφορά. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Και είναι καλό για την ομάδα.

Ολοι οι παίκτες, είναι σε καλή κατάσταση και εργάζονται για την ομάδα. Ο Ντεμπελέ είχε έναν ολοκληρωμένο αγώνα. Ολα του πήγαν καλά. Στο ποδόσφαιρο, οι αποφάσεις που παίρνουν οι εξτρέμ είναι συχνά όλα ή τίποτα, και σήμερα, όλα ήταν καλά για τον Ουσμάν. Υπάρχουν ημέρες που τα βρίσκει πιο δύσκολα, αλλά απόψε… έκοβε την ανάσα. Πρέπει να επιδιώκει να επαναλαμβάνει πιο συχνά αυτού του είδους τα βράδια. Γι’ αυτό ήθελα να μείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ